0

Wellness

Der findes ikke en fast definition på ordet wellness, men hos Lille Strandlyst drejer det sig først og fremmest om afslapning, oplevelse og forkælelse med dig i centrum.

Lille Strandlyst har i et helt århundrede været stedet, hvor man kan tage en pause fra den travle hverdag, og lade sig forkæle i elegante og afslappede omgivelser. De royale rammer er i dag udstyret med moderne wellness faciliteter, hvor den royale og historiske atmosfære er vedligeholdt.

Det er en fornøjelse for os at kunne invitere dig inden for i et eksklusivt center, hvor det oser af historie. Her finder du træningsfaciliteter, sauna og dampbad med udsigt direkte ud til skønne omgivelser.

Om du besøger os for motion, selvforkælelse eller konference, skal du være velkommen til at benytte dig af vores mange tilbud inden for skønhed og velvære som spa, body behandlinger, akupunktur og flere former for massager, der både lindrer og skaber fornyet energi.

Lille Strandlyst wellness er en gennemført oase for skønhed og velvære, der benyttes af både gæster på Hotellet samt de lokale beboere. Det er stedet for alle, der gerne vil helt tæt på velvære i verdensklasse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag - Søndag: 08:00 - 22:00

Kontakt

Bestilling kan ske på tlf.
+45 00 00 00 00 eller her