Historien om Lille Strandlyst

Lille Strandlyst har historie som strækker sig helt tilbage til midten af 1800-tallet, hvor murene blev rejst til ære for Frederik den syvende, som anvendte den majestætiske konstruktion til sommerresidens. Her kunne kongefamilien nyde de fantastiske sale, værelser, og ikke mindst de dejlige omgivelser som både indebærer park, skov og strand, og tilbage i midten af 1800-tallet var det således også kongefamiliens fortrukne sommerresidens. Senere blev Lille Strandlyst også kort benyttet af Christian den niende.

Lille Strandlysts spa-traditioner har også grundlag helt tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor stedet nu blev brugt som kursanatorium, og allerede dengang opbyggedes stærke kompetencer indenfor kur- og helsebehandlinger.

Siden har stedet både været brugt som afholdshotel, efter anden verdenskrig og senest som wellnesshotel med med stort fokus på konferencemuligheder.

I dag er vi gået tilbage til vores rødder, og tilbyder derfor stadig de traditionsrige behandlinger, med kompetent personale, og de samme luksuriøse og royale omgivelser. Det er dog også stadig muligt at afholde konferencer på stedet.