Faciliteter

Her kan du se nogle af de overordnede faciliteter vi tilbyder.

Massage

Lille Strand lyst tilbyder en lang række massager og vores massører er nøje udvalgte på ud fra deres evner og erfaringer. Derfor skal du ikke gå glip af denne unikke og fantastiske oplevelse og følelse, en massage på Lille Strandlyst giver dig.

Spa

Trænger du til at slappe helt af, er en tur i spa-badet måske løsningen. Her kan du samtidig nyde en af vores mange sunde smootiess.

Fitnesscenter

Stedet fitnesscenter har de nyeste maskiner, som der er brug for i løbet af opholdet. Vi har tilknyttet professionelle og kompetente trænerer, som kan råde og vejlede, så meget der ønskes.

Konference lokaler

Lille Strandlyst har mange års erfaringer med at afholde konferencer. Derfor kan vi tilbyde lige præcist det der ønskes og skal til, for at møder og konferencer bliver en succes. Vi har flere mødelokaler i forskellige størrelser, stor sal til foredrag. Vi har styr på det hele, så I har fokus på det vigtige, mødet/konferencen. Se/book konferencelokalerne ved at klikke her.

Restaurant

Gourmet restauranten er placeret i den gamle selskabssal. Her kan nydes fantastiske retter, der er de kongelig værdige. Her nydes maden, mens stemning fra datidens kongelige middagsselskaber, stadig kan fornemmes.

Værelser

Lille Strandlyst står stadig, som var det de kongeliges sommerresidens. Indretningen af stedet, såvel sale som værelser er som de kongelige gemakker. Værelserne er udsøgte, eksklusive og luksuriøse – Det bedste er kun godt nok til vore gæster. Se værelserne ved at klikke Hér.

Omgivelser

Omgivet af park og vand, ligger Lille Strandlyst og troner majestætiske, hævet over det naturskønne område. Her er det muligt at finde ro og fylde sindet med ny energi. Parken blev anlagt af Christian d. 9 og ser stadig ud, som dengang.